Международна научна конференция "Стратегическо планиране и маркетинг в дигиталния свят"

Международната научна конференция "Стратегическо планиране и маркетинг в дигиталния свят" приветства нови съорганизатори

вторник, 13 юни 2023 15:07

     Тазгодишната Трета международна научна конференция "Стратегическо планиране и маркетинг в дигиталния свят" има удоволствието да пиветства двама нови уважавани съорганизатори, които се присъединиха към нас в мисията ни да насърчаваме иновациите, сътрудничеството и обмена на знания в областта на стратегическото планиране, маркетинга и дигитализацията. Казваме "Добре дошли" на нашите нови партньори - Police Academy of Czech Republic in Prague и School of Economics, Devi Ahilya Vishwavidyalaya - Indore, M.P., India.

     С удоволствие представяме Police Academy of Czech Republic in Prague. Със своята богата история и силен ангажимент за високи постижения в образованието и научните изследвания, нашите партьнори предлагат уникална перспектива на конференцията. Като известна институция, посветена на напредъка в разбирането и практиката на правоприлагането, те ще предоставят ценна информация за пресечните точки на стратегическото планиране, маркетинга и непрекъснато развиващата се цифровизация в контекста на правоприлагането. 

     С удоволствие представяме и School of Economics, Devi Ahilya Vishwavidyalaya - India, известен с отличните си постижения в икономическите изследвания и образование, те внасят нова перспектива и глобални прозрения на нашата конференция. Със силен фокус върху непрекъснато развиващата се динамика на дигиталния свят, School of Economics ще допринесе за дискусии за въздействието на технологиите, иновациите и дигиталните маркетингови стратегии върху местните и глобалните икономики.

    Третата международна научна конференция "Стратегическо планиране и маркетинг в дигиталния свят" предоставя възможност изследователи, учени, практици и управленци да обменят идеи и да проучат най-новите тенденции, иновации и добри практики в стратегическото планиране и маркетинг в дигиталния свят. Участниците ще имат възможността да придобият ценни знания, да установят нови контакти и да участват в стимулиращи дискусии, които ще оформят бъдещето на тематичните области.


#SaveTheDate - 23&24 ноември 2023 г.

   Отбележете в календарите си предстоящата Трета международна научна конференция „Стратегическо планиране и маркетинг в дигиталния свят“.

Катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“

Университет за национално и световно стопанство - София, България

Галерия снимки от Международната научна конференция "Стратегическо планиране и маркетинг в дигитал ...